Elvis ved det berømte Las Vegas skilt
 

Hvad skal jeg ellers vide om Las Vegas?

Som med alle andre rejsemål, så er der en del oplysninger, som det er godt at kende til, inden man sætter sig ombord på flyet. Her er samlet nogle af de oplysninger, både af praktisk karakter, som hvordan man kommer fra lufthavnen til sit hotel, men også oplysninger, som kan forhøje underholdningsværdien under opholdet i Las Vegas.

Skal man giftes i Las Vegas, er det en god idé, at sætte sig ind i, hvordan man skal forholde sig i den situation, så man ikke tror, man kan gå ind fra gaden og blive gift, som man ser på film.

Skal man ind og se et show, så kan det være sjovt at læse lidt om baggrunden, derfor er der en artikel bagom Cirque du Soleil. Det øger kun imponeringsfaktoren, at kende lidt til strabadserne bag sådan et show.

Man kan læse lidt om film og serier optaget i Las Vegas, bare for sjov. Las Vegas er et oplagt sted at gå på jagt efter film locations, hvis man synes den slags er underholdende.

Under praktiske oplysninger kan man læse om transport, ESTA og Resort Fee, som alle er vigtige at sætte sig ind i inden afrejse.

Rigtig god rejse!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif