Las Vegas kuffert

Transport og andre praktiske oplysninger

Shuttle:

Transporten fra lufthavnen til hotellet kan foregå på flere måder.

En mulighed er en hotel shuttle. Der er flere af dem, og du skal sikre dig, at du kommer med den, der stopper ved dit hotel. Der er en del stop undervejs ved forskellige hoteller. Fordelen ved de mange stop er at man får set rigtig meget undervejs, både af The Strip, men også af de forskellige hoteller. Ulempen er, at det tager en del tid, og efter en lang flyrejse, skal man overveje, om det er det værd. Til gengæld koster det ikke ret meget.

Taxa:

Man kan tage en taxa. Det går en hel del hurtigere end en shuttle, der er ikke ret langt fra lufthavnen til The Strip. Trafikken kan dog være tæt, så nogle gange kan det tage sin tid. Få det bedste ud af turen, og nyd lidt sightseeing undervejs. En taxa fra lufthavnen er ikke specielt dyr, og hvis du ved hjemmefra, at det er en del af rejsebudgettet, så er der ingen overraskelser. Ulempen ved taxa kan være den lange taxakø, man kan risikere at støde ind i. Heldigvis kommer taxaerne som perler på en snor, så skulle der stå 100 mennesker foran i køen, hvilket ikke er usædvanligt, så er ventetiden sjældent mere end 10 – 15 minutter. Desuden er det rart at være opmærksom på, at skal man køre i taxa rundt i byen, så stopper taxaerne ikke og samler folk op på gaden, her skal man stille sig i nærmeste hotels taxakø.

Limosine:

Det er en også en mulighed, at køre i limosine, det er trods alt Las Vegas. Prisen er en del højere end taxaerne, til gengæld er der ikke den lange kø, og har du altid drømt om en tur i en limosine, så er en tur langs The Strip en oplagt mulighed. Det er selvfølgelig altid muligt, at booke en limosine under dit ophold, det udlejes på timebasis. Henvend dig til hotellets concierge. 

Billeje og kørekort:

En anden mulighed er, at leje en bil (annonce) og køre selv. Der er mange fordele ved at have sin egen bil i Las Vegas, men det giver mest mening, hvis man har planer om, at udforske området omkring byen, f.eks. en tur til Hoover Dam, Grand Canyon eller ud i ørkenen. Lej en bil hjemmefra, så den står klar i lufthavnen. Man kan også sagtens leje en bil for en enkelt dag, hør nærmere hos conciergen på hotellet. Ulempen ved at leje egen bil, mens man bor på The Strip er, at det koster en del at parkere.

Hvis man lejer bil, så husk et internationalt kørekort. Det skal laves på din lokale kommune, det koster 25 kr, man skal medbringe et pasfoto, og man får det med hjem med det samme.

Angående bil i Las Vegas så har Rapido Travels Formel 1 rejser et sjovt alternativ. Her kan du starte rejsen i Las Vegas, og køre til Austin, Texas i rigtige amerikanerbiler for at se et Formel 1 løb.

Resort Fee:

Stort set alle hoteller på The Strip opkræver et resort Fee, et beløb der ligger på $10-$25 i døgnet. Resort Fee er sjældent med i prisen på overnatningen, så det skal du beregne ekstra. Resort Fee dækker over ting som aviser, wi-fi, grønne afgifter osv.

ESTA:

Senest 72 timer inden afrejse til USA, skal du udfylde en ESTA ansøgning (Electronic System for Travel Authorization) Det koster et mindre administrations gebyr på $14, og skal udfyldes af sikkerhedsmæssige årsager. Man skal som dansk statsborger ikke ansøge om VISA, med mindre man skal være i landet længere end 90 dage.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif