Shopping i Las Vegas – Forum Shops

Shoppingmuligheder i Las Vegas 

Hvis man skal prøve alle shopping muligheder i Las Vegas, så kræver det to ugers ferie dedikeret kun til netop det! Der er utallige muligheder for at bruge penge, og der findes alle muligheder mellem at shoppe i en $1 forretning og en Rolex butik.

Det kan være en rigtig god idé, at undersøge mulighederne hjemmefra, med mindre man bare vil have oplevelsen af de forskellige muligheder, og ikke har noget særligt ønske om at vende hjem med noget specielt.

Artiklen fortsætter under annoncen.

Køb mærkevarer billigere i Las Vegas

Mange ekslusive varer som mærkevare tasker, ure, elektronik og smykker kan ofte findes til en billigere pris end i Danmark, så er du på jagt efter den slags, så brug tid på lidt research hjemmefra, så du ved, hvor de rigtige forretninger ligger, hvis du har brug for at gå målrettet efter noget. Er du på udkig efter en tilfældig taske eller et uspecificeret ur, og er til de store shopping centre, så kan du bare give dig i kast med steder som Forum Shops ved Caersars Palace eller Miracle Mile Shops ved Planet Hollywood, som begge er store shopping områder med over 160 butikker hver.

Du kan også vælge store centre som det sprit nye Crystals, som ligger midt i det nye kompleks City Center, du kan besøge Fashion Show Mall, du kan prøve kræfter med Niemann Marcus, eller måske en tur langs kanalen på The Venetian kan være det rigtige valg. Under alle omstændigheder, er det svært at nå dem alle.

På stort set alle hoteller, er der muligheder for at shoppe. Nogle har få butikker, nogle har rigtig mange, men det gælder for de fleste, at de har butikker i både den rimelige ende og den rigtig dyre ende.

Læs også: Håndlavede krystalsmykker fra eget værksted

Outlets i Las Vegas 

En helt anden mulighed er at besøge et af Las Vegas Outlets. Her har du mulighed for at købe rigtig mange mærkevarer, som f.eks. Adidas, Coach, Oshkosh, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein og mange flere til nedsatte priser. Her er store besparelser at hente, især hvis du enten hjemmefra printer en rabat kupon ud, eller besøger deres reception ved ankomsten. Her kan du vælge forskellige rabatmuligheder, f.eks. kan du for ca. $10 købe et rabathæfte, som giver dig gode ekstra rabatter, som to for en i Tommy Hilfiger, §20 rabat ved køb for over $100 i Hugo Boss, 30% på alle varer i butikken hos Calvin Klein osv. Så får du et hæfte, der viser dig rabatterne i de forskellige forretninger, og det hæfte viser du ved betaling. Så krydser personalet af i hæftet, at din rabat i den enkelte forretning er brugt, og du kan gå videre til næste forretning. Rabatten er meget hurtigt tjent ind, for de $10 bliver som regel sparet i det første køb. Der står måske 30 forskellige rabatmuligheder i sådan et hæfte, og du kan bruge dem alle, ved blot at investere $10 i starten. Det kan ikke rigtig betale sig, at lade være.

Der findes to outlets, et i nordenden af byen, et i sydenden. De hedder Outlet North og Outlet South, så det er til at huske. De fleste får anbefalet Outlet North, og vi kan kun være enige og give anbefalingen videre. Det tager ca. 10-15 min at køre dertil i taxa fra de fleste hoteller på The Strip alt efter trafikken og hvor du bor. Taxakørsel er billigt i Las Vegas, så de penge er hurtigt tjent ind i besparelser.

Der findes informationer om de forskellige shoppingmuligheder på hotellernes og shopping centrernes hjemmesider, så man hjemmefra kan finde frem til lige det, man skal bruge, og ellers er det bare at gå i gang fra en ende. God fornøjelse!

Annonce

Annonce

RoyalCasino-footer.gif