Lake Mead

Lake Mead 

Lake Mead er den oplagte mulighed, for at opleve modsætningen til Las Vegas. Det er 20 km. fra The Strip, men det føles som at komme til en anden verden. Hvor Las Vegas byder på sjov, ballade, større, vildere, højere, så byder Lake Mead på åbne vidder, smuk natur og ro.

Lake Mead er et af de største vandreservoir og en af de største menneskeskabte søer i verden. Søen måler knap 200 km. fra den ene ende til den anden. Der er pakket godt med muligheder og underholdning ind på de 200 km. Hvis man bare er på en endagstur til området, så kan man fordrive tiden med at solbade, svømme eller sejle en tur i kajak eller kano. Der er også mulighed for en sejltur på en hjuldamper, eller en omgang vandski. Området er fantastisk til vandring, men skal man ud på egen hånd, så læs på lektien hjemmefra, ellers så find en gruppe tur at tage med på.

Mange bliver i området i længere tid, og her kan man enten leje en hytte, bo i en autocamper eller slå telt op. Der er områder til det hele. Hvis man bliver over flere dage, så er der virkelig mulighed for at opleve naturen fra sin smukkeste side, og man kan være heldig både at se Ørken skildpadder, vilde Big Horn får, og der er en masse smukke Joshua træer i området.

Der findes flere marinaer i området. En del af dem har desværre måtte lukke de seneste år pga for lav vandstand, så det har simpelthen ikke været muligt, at benytte flere marinaer til både. Der er stadig en del åbne dog, men tjek det lige hjemmefra, for det er herfra de forskellige både sejler, og det er her man finder både restauranter, indkøbsmuligheder og endda et vaskeri.

Opholdet eller dagsturen til Lake Mead er åbenlys at kombinere med en tur til Hoover Dam, da det er Hoover Dam, der har skabt søen. Læs mere om Hoover Dam her.

 

 

Annonce

RoyalCasino-footer.gif