Thrill Rides

10 vilde Las Vegas ture

Manhattan Express

1.456 meter lang, 62 meter høj, en max fart på 107 km. i timen, og med et fald på 44 meter, så sker der virkelig noget, når man sætter sig til rette i Manhattan Express. Der er lige det første stykke, som bare går op og op og op, og ellers, ja så er der kun en vej frem, og det er ned, rundt, omkring og et par ture på hovedet. Til gengæld har man den smukkeste udsigt til The Strip, hvis man formår at holde øjnene åbne!

Manhattan Express finder man på Hotel New York, New York. Rutsjebanen er åben fra 11-23 fra søndag til torsdag, 10.30-24 fredag og lørdag.

Turen koster $14, og hvis du på forhånd ved, at du vil have to ture i træk, så kan du købe den ekstra tur for $7, billetterne skal dog købes samlet. Man kan også købe en heldagsbillet for $25, og sidst men ikke mindst, så kan du købe en billet for 4 til $60, her får du også to souvenirbilleder med i prisen.

shutterstock_180428234.jpg

Manhattan Express. Foto: oneinchpunch / Shutterstock.com

X-Scream

Placeret på toppen af Stratosphere tårnet, 350 meter oppe i luften, finder man X-Scream. Det er en helt vanvittig forlystelse, og er virkelig for dem, der skal ud og mærker grænser! Fra toppen af tårnet bliver man sendt direkte ud over kanten, får et ekstra fald, bliver kørt ind igen, kun for at blive kørt ud over kanten igen. Fuldstændig vanvittigt!

For at prøve X-Scream skal man købe adgang til Stratosphere tårnet, det koster $20 for voksne og $12 for børn. Derudover koster en tur i X-Scream $15, men der er også mulighed for at købe pakker, som giver nogle besparelser, hvis du vil prøve flere af de vanvittige forlystelser på toppen af tårnet.

Big Shot

Big Shot er placeret på toppen af Stratosphere, 350 meter oppe i luften. Her bliver du skudt 48 meter op i luften med 72 km. i timen. På vej op oplever du et tryk på 4G, og på vej ned oplever du negativ G. Der er smæk på! Hvis du kan holde øjnene åbne, kan du til gengæld opleve den mest fantastiske udsigt over hele Las Vegas dalen.

For at prøve Big Shot skal man købe adgang til Stratosphere tårnet, det koster $20 for voksne og $12 for børn. Derudover koster en tur i Big Shot $15, men der er også mulighed for at købe pakker, som giver nogle besparelser, hvis du vil prøve flere af de vanvittige forlystelser på toppen af tårnet.

Insanity

Insanity er som navnet antyder, fuldstændig vanvittig, ligesom de andre forlystelser på toppen af Stratosphere tårnet. Her sidder man i en cirkel med de andre passagerer, mens en mekanisk arm fører jer knap 20 meter ud over tårnets kant, dvs. svævende frit i luften 275 meter over jorden! Her drejer armen rundt i bedste karrusel stil, og man bliver lagt i en vinkel på 70 grader, og man har direkte udsyn til jorden under sig! Som sagt, fuldstændig vanvittigt!

For at prøve Insanity skal man købe adgang til Stratosphere tårnet, det koster $20 for voksne og $12 for børn. Derudover koster en tur i Insanity $15, men der er også mulighed for at købe pakker, som giver nogle besparelser, hvis du vil prøve flere af de vanvittige forlystelser på toppen af tårnet.

Sky Jump

Her når vi toppen af udfordringerne. Den nyeste tilføjelse til forlystelserne på Stratosphere er muligheden for at springe direkte ud fra tårnet fra 108. etage, som er placeret 253 meter oppe i luften. Man svæver ned i høj fart i hvad der opleves som frit fald. Her vil de fleste møde deres grænse, og kun få tør bryde den! 

Sky Jump koster $119,99 pr. hop. Hvis man bor på Stratosphere hotellet koster det $99,99 pr. hop. Man kan også købe et hop og et foto til en samlet pris på $129,99, eller den ultimative pakke til en pris på 149,99 som er inkl digitale fotos og en film af dit eget hop på et videokamera beregnet til håndledet. Video og digitale billeder udleveres på en USB stick.

shutterstock_232986649.jpg

High Roller. Foto: Aneese / Shutterstock.com

High Roller

High Roller er ikke nogen hurtig og voldsom forlystelse, til gengæld er den helt særlig, og den giver mulighed for fuld nydelse undervejs. High Roller er for tiden verdens højeste observationshjul med en højde på 168 meter og det er 32 meter højere end London Eye. High Roller består af 28 lukkede bokse med aircondition og der er plads til 40 personer i hver boks. Det er en behagelig rolig tur, boksene er udstyret med et par bænke, og en tur fra start til slut tager ca. 30 min. Man kan her opleve den mest fantastiske panorama udsigt fra alle sider, hvor man både ser The Strip, dalen, bjergene, ja det hele. Eftersom der er op til 40 mennesker i en boks, forventes det at man rykker lidt rundt, så alle har mulighed for at opleve udsigten fra alle sider.

En tur i High Roller koster $21,95 om dagen, og $36,95 om aftenen. Prisen for unge mellem 13-18 er $16,95 om dagen, og $26,95 om aftenen. Børn under 13 er gratis.

High Roller er åben hver dag fra kl. 12 til kl. 02. Du finder High Roller i det nye The LINQ promenade, som er et shopping og hotel område placeret ved The LINQ hotellet nogenlunde midt på The Strip.

El Loco

El Loco er en helt tosset indendørs rutsjebane, som ligger i Circus Circus hotellets forlystelsespark Adventure Dome. Turen med El Loco varer 1 minut og 12 sekunder, man når en max højde på 28 meter, en max. fart på 72 km. i timen, man bliver kørt på hovedet, i loop, på siden og oplever et 90 graders fald. Meget mere kan man vel næppe forlange af en rutsjebane?

En tur med El Loco koster $10, men man kan også købe et dagspas til hele Adventure Dome $29,95, hvor man så kan prøve alle forlystelser igen og igen. Af sikkerhedsmæssige årsager skal man være over 122 cm. for at prøve El Loco.

Canyon Blaster

Canyon Blaster er en rutsjebane med fart på, virkelig fart på. Det er den eneste indendørs rutsjebane i USA med to loops og to poptrækker sving. Farten rammer på sit højeste 88 km i timen, man oplever et fald på 28 meter, og en del af turen foregår i mørke. Her er smæk på fra start til slut, turen varer 1 minut og 45 sekunder, og for de fleste er det mere end rigeligt!

Canyon Blaster ligger i Adventure Dome forlystelsesparken på Circus Circus hotellet. En tur med Canyoun Blaster koster $10, men man kan også købe et dagspas til hele Adventure Dome for $29,95. Minimum højde til Canyon Blaster er 122 cm.

Slotzilla

Slotzilla er verdens største spillemaskine, og den findes for enden af Fremont street Downtown Las Vegas. Den er 12 etager høj, og dekoreret i fineste Vegas stil med showgirls, cocktails og terninger. Man kan bare ikke spille på den. Til gengæld kan man noget andet rigtig sjovt! Man kan tage en tur i bedste superheltestil med svævebanen fra toppen af Slotzilla, hele vejen langs Fremont street Experience, og ned til det legendariske Golden Gate hotel.

Der er to muligheder for en svævetur. Der er Zipline, den nedre svævebane, som starter 24 meter oppe i luften. Den svæver 260 meter, og man lander halvvejs nede af Fremont street. Turen foregår horisontalt, i bedste Supermand stil.

Der er Zoomline, den øvre svævebane, som starter 35 meter oppe, med en fart på op til 65 km i timen, for til sidst at lande på en platform på Golden Gate hotellet. Turen foregår horisontalt, så her er virkelig mulighed for at være superhelt for en dag.

Hvis man tager turen om aftenen, så vil man svæve under det storslåede Viva Vision, som er et højt og vildt show på verdens største storskærm opsat over Fremont street, Fremont street Experience. Der står tusinder af mennesker under skærmen hver aften til Viva Visions shows. En vild oplevelse.

En tur med Zipline koster $20 og en tur med Zoomline koster $ 40. Det tager ca. 20 min. fra man begynder at stige op i Slotzilla, til man igen lander på jorden i den anden ende. Hvis man har nogle personlige ejendele med, vil de bliver lagt i en særlig pose, som spændes på én under turen.

Flightline

Den her vilde oplevelse skal du køre til for at komme frem til, den befinder sig nemlig 30 min uden for Las Vegas, men det er turen værd, og den kan slet ikke underværes på listen. Flightline er også en svævebane, men den her oplevelse er en helt anden end den med Zipline og Zoomline, den foregår nemlig i Bootleg Canyon i ørkenen. Og under alle omstændigheder, så snyder man sig selv, hvis man ikke tager på en eller anden tur i den fantastiske natur i området, og det er så er en tur til Hoover Dam, Grand Canyon eller Flightline.

Flightline er en helt unik oplevelse. Man har mulighed for at svæve gennem ørkenen, en helt fantastisk smuk tur. Det kræver lidt forberedelse i form at et kort sikkerhedskursus, en tur opad med bus, og til sidst 15 minutter vandring op til toppen. Her bliver man spændt på den første af i alt fire svævebaner, og så går det ellers nedad, til svævebane nr. 2, og så videre hele vejen ned til bunden af dalen igen. En tur der er ulig noget andet, som både byder på sug i maven, og en smuk naturoplevelse.

En tur med Flightline koster $159. Der er åbent dagligt fra 8-17. Turen tager inkl. sikkerhedskursus og turen op 2-2,5 timer. Man skal bestille sin tur i forvejen og være der ca. 30 min før tid på deres kontor i Boulder City. 

Boblere:

Disk´o:

Disk´o er endnu en af forlystelserne i Adventure Dome hos Circus Circus. Det er ikke en rutsjebane, som de andre, det er en af dem, hvor man bare virkelig bliver rundtosset. Virkelig! Den spinner rundt og rundt, mens den kører op og ned fra side til side.

Shark ride på Golden Nugget

Shark ride har man kun mulighed for at prøve, hvis man bor på Golden Nugget hotellet, men selvom den kun er for de få, så skal den nævnes, for den er ret speciel. Shark ride er en vandrutsjebane, som kører igennem en gigantisk akvarium, for til sidst at lande i poolen. Kun i Vegas, ikke?

SPONSERET

Annonce

RoyalCasino-footer.gif