De bedste Vegas hoteller
 

Hvilket hotel skal du bo på i Las Vegas?

Konkurrencen blandt hotellerne i Las Vegas er stor. Der er hoteller overalt, og de vil alle sammen gerne have kunder i butikken. Den store konkurrence betyder blandt andet for kunderne, at de fleste af de store lækre hoteller på The Strip jævnligt bliver opdateret og renoveret, så hvis du vælger at betale for et af hotellerne af højere standard, eller bare et rimelig nyt hotel, så får du valuta for pengene. Hotellerne og personalet gør virkelig en indsats for at gøre gæsterne tilfredse, så man vælger netop deres hotel igen, når man vender tilbage til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen.

I Las Vegas er der mange forskellige prisklasser at vælge i mellem. Vores erfaring er, at man får nogenlunde det, man betaler for, så spørgsmålet er bare, hvad økonomien er til og hvilke behov man har. De fleste standard værelser på de store lækre hoteller på The Strip er til en ganske rimelig pris, og de fleste af hotellerne har også en mulighed for at vælge noget ekstravagant. Flere af hotellerne har f.eks. en separat hotel bygning, hvor der kun findes suiter, og så begynder prisen selvfølgelig at stige. Udover større areal at bo på, så følger der som regel også andre privilegier med, som f.eks. adgang til særlige lounges, en tagterrasse eller udvidet service.

De fleste hoteller består primært af standard og luksus værelser, og her er det stort set uanset, hvad man vælger, så får man et rigtigt lækkert værelse. Vi har udvalgt 15 af dem, som vi er særligt begejstret for. Under hvert hotel findes der en beskrivelse af det særlige ved lige netop dét hotel, som forhåbentligt gør det lidt nemmere, at finde rundt i det virkelig store udvalg af hoteller i Las Vegas.

Se også listen med øvrige hoteller på the strip

Annonce

RoyalCasino-footer.gif