Fremont Street Las Vegas

Fremont Street hoteller

Annoncelinks

Fremont Street hoteller Downtown Las Vegas

Hvis man ikke har lyst til at bo på The Strip, så er der også mulighed for at bo i Downtown. Her er en helt anden atmosfære og helt andre muligheder.

Downtown omkring Fremont Street har nogle af de virkelig gamle klassiske hoteller, som har skrevet sig ind i historiebøgerne. Her finder du f.eks. Binions Gambling Hall and Hotel, som tidligere var Binions Horseshoe, hvor der bl.a. blev spillet WSOP (World Series of Poker) fra 1971-2005. Det er også her, man finder The Golden Nugget, som åbnede helt tilbage i 1946. The Golden Nugget kan man bl.a. se i film som Diamonds are forever, Smokin´Aces og Next, og så har de en helt særlig attraktion, som man kan læse mere om under 10 vilde forlystelser i Las Vegas.

Her findes både store, små, gamle og nye hoteller. Udover hotellerne, så kan man også opleve Fremont Street Experience, som er et helt spektakulært show på verdens største skærm, der er sat op hen over Fremont Street. Showet kan ses hver aften, hvor der både er musikalske indslag og andet lyd og lysshow.

Hvis ikke det er nok at se showet nedefra jorden, så kan man i stedet tage en tur med Fremont Street Zipline, som er en svævebane, der kører under Fremont Street Experience. Her kan man i bedste Superman stil svæve under den store skærm med hovedet først både dag og aften.

Læs mere om Fremont Street Zipline her.

Uanset om man vælger at bo Downtown eller ej, så er området et besøg værd. Det er et historisk sted, som går helt tilbage til Las Vegas´spæde start.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif